Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η Lana Del Rey στην Ελλάδα

Από: http://portal.kathimerini.gr/

Το διεθνές «αστέρι» της μουσικής σκηνής εμφανίζεται σήμερα στο πλαίσιο του Rockwave Festival στη Μαλακάσα.




Η Lana Del Rey μια από τις διασημότερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως που θεωρείται το νέο «αστέρι» της μουσικής σκηνής έρχεται στην Ελλάδα.
Σήμερα στο πλαίσιο του Rockwave Festival στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας, οι Έλληνες θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά. Η 26χρονη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με το βρετανικό συγκρότημα «Echo And The Bunnymen».
Η Lana Del Rey (το κανονικό της όνομα είναι Elizabeth Lizzy Grant) γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1986 στη Νέα Υόρκη. Εισχώρησε δυναμικά στην παγκόσμια αγορά της μουσικής, το 2011 με το single «Video Games», ενώ έγινε ευρέως γνωστή το 2012 με το άλμπουμ «Born to die», το οποίο σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία. Τα τραγούδια «Blue Jeans» και «Summertime Sadness» ξεχώρισαν και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς σε όλον τον κόσμο. Η νοσταλγία που εκπέμπει για τη δεκαετία του 50’ σε συνδυασμό με τη σύγχρονη μουσική σκηνή, που αντιπροσωπεύει και στην οποία συμμετέχει, δημιουργούν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο φαινόμενο καλλιτέχνιδας.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

On line press by hm365

Hellas Magazine on line

Αλλες Σελιδες

Εχεί και Άλλους...

www.elafile.net

μας βλεπουν από ...

Free counters!

ενδιαφερον;;;