Από: http://gr.omg.yahoo.com/news/
Υλικά:
3/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1/ κ.γ. πάπρικα
1/4 κ.γ. + 2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/8 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
1/4 κ.γ. θυμάρι
1/4 κ.γ. μαϊντανό
4 μισά στήθους κοτόπουλου, χωρίς την πέτσα και τα κόκαλα, σε κομμάτια
2 κ.γ. βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 κ.γ. χυμό λάιμ
Εκτέλεση:
Σε
ένα μπολ, ανακατέψτε το αλάτι, το πιπέρι, το καγιέν, την πάπρικα, 1/4
κ.γ. σκόνη σκόρδου, το κρεμμύδι σε σκόνη, το θυμάρι και τον μαϊντανό.
Τοποθετήστε μέσα στο μπολ το κοτόπουλο και ανακατέψτε το καλά.
Ζεστάνετε
το βούτυρο και το λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Τσιγαρίστε το
κοτόπουλο έως ότου γίνει καφετί, περίπου για 6 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Προσθέστε 2 ακόμη κ.γ. σκόνη σκόρδου και το χυμό λάιμ. Αφήστε τα για 5'
λεπτά ακόμη, ανακατεύοντας συxνά.
Τέχνη Καθημερινή ενημέρωση ⋅ 7 Φεβρουαρίου 2020
-
Η *τέχνη* της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς» από 15 εικονογράφους και
εικαστικούς
LiFO
«Το πρότζεκτ ξεκίνησε από τον Γιάννη» λέει ο Γιώργος Γούσης, που...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου