Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ

Εάν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter κανονικά τότε παρακαλούμε επισκεφθείτε:
http://www.e-autotriti.gr/_emails/email_200.html
6 Ιουλίου 2012 Στείλε το σε έναν φίλο      Εκτύπωσέ το

autotriti.gr

TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ
Ημερήσιο, ηλεκτρονικό news letter του
Νο 1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικού περιοδικού auto τρίτη.
Αποστέλλεται καθημερινά στους 58.000 συνδρομητές του (από Δευτέρα ως και Παρασκευή).
Το Renault Megane φρεσκαρίστηκε, αλλά κυρίως απέκτησε νέο κινητήρα 1,2 TCe με άμεσο ψεκασμό και 115 ίππους. Renault Megane 1,2 TCe 115PS-Αντιμνημονιακό
TEST (6/7/2012)
Το Renault Megane φρεσκαρίστηκε, αλλά κυρίως απέκτησε νέο κινητήρα 1,2 TCe με άμεσο ψεκασμό και 115 ίππους κερδίζοντας έδαφος στη μάχη των πωλήσεων, ειδικά τώρα στην εποχή του μνημονίου.
Αν το «fashion icon» Fiat 500 απευθύνεται στους νέους σε ηλικία αγοραστές, το νέο Fiat 500L είναι αυτό που θα απευθυνθεί στους νέους οικογενειάρχες. Νέο Fiat 500L-Κάνει και... καφέ!
ΟΔΗΓΟΥΜΕ (6/7/2012)
Τι μπορεί να κάνει ένα 5θυρο αυτοκίνητο 1 όγκου, που μεταφέρει τη λάμψη του μοδάτου Fiat 500 στην κατηγορία των compact MPV; Απλώς, «όλα», θα απαντούσαν οι άνθρωποι της Fiat.
Μονό DRS και στο GP Μ.Βρετανίας ανακοίνωσε η FIA. Μονό DRS στο GP Μ.Βρετανίας
F1 (6/7/2012)
Η FIA ανακοίνωσε μονή ζώνη DRS και στην πίστα της Μ.Βρετανίας, στο Silverstone, όπως ακριβώς έκανε και στα τρία προηγούμενα Grand Prix της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
krani
H σκληρή δουλειά των ανθρώπων της ομάδας του και το αναβαθμισμένο μονοθέσιο θα του δώσει τη δυνατότητα να παλέψει ακόμα και για το βάθρο. Αισιόδοξος ο Perez
F1 (6/7/2012)
Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση της C31 στο σύστημα πέδησης, ο Sergio Perez πιστεύει ότι μπορεί το μονοθέσιο της Sauber να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα στο Silverstone.
Τα μπουζί δίνουν ζωή στον κινητήρα, ή καλύτερα σπινθήρα στον θάλαμο καύσης. Do it yourself : Αλλάξτε τα μπουζί
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (6/7/2012)
Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του κινητήρα, αφού χωρίς τα μπουζί δεν λειτουργεί. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να τα αλλάξετε μόνοι σας και κερδίστε χρήματα.
Τι λάδια να επιλέξω; Τι λάδια να επιλέξω;
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (6/7/2012)
Είναι το πρώτο πράγμα που αλλάζουμε όταν πηγαίνουμε για service. Συνήθως, βάζουμε τα εργοστασιακά, σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να ξέρουμε τις κατηγορίες τους.
Οι Γερμανοί αποφάσισαν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα αεροδυναμικά βοηθήματα του εξαιρετικού μοντέλου της Audi. Το ΤΤ coupe και cabrio μεταμορφώνεται με τη βοήθεια της ABT η οποία έχει
κατασκευάσει ένα ιδιαίτερο αεροδυναμικό πακέτο που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητό σας. Το πακέτο αποτελείται από μπροστινό προφυλακτήρα, με διακριτικές επεμβάσεις κυρίως στο κεντρικό κομμάτι του. Επίσης, περιέχει πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη ο οποίος ταιριάζει στο χρώμα του αμαξώματος. Πάνω στο χώρο αποσκευών τοποθετείται και μια σταθερή αεροτομή για καλύτερο κράτημα σε υψηλές ταχύτητες. Η ΑΒΤ παρουσιάζει λοιπόν ένα σύνολο που μπορεί να παρουσιαστεί
ως... χάρμα οφθαλμού. Τι λάδια να επιλέξω; Audi ΑΒ... ΤΤ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Οι Γερμανοί αποφάσισαν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα αεροδυναμικά βοηθήματα του εξαιρετικού μοντέλου της Audi. Το ΤΤ coupe και cabrio μεταμορφώνεται με τη βοήθεια της ABT η οποία έχει κατασκευάσει ένα ιδιαίτερο αεροδυναμικό πακέτο που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το αυτοκίνη... 
To πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στοχεύει στη μείωση ατυχημάτων, στη διευκόλυνση συμπολιτών μας και στην ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων. 300+ Επιχειρήσεις Προσφέρουν!
ΕΧΤΡΑ (28/7/2012)
Συνεχίζεται η Συμμαχία Αλληλεγγύης, η σημαντική πρωτοβουλία του auto Τρίτη για δράση και συσπείρωση των επιχειρήσεων που θέλουν να βοηθήσουν να «ελαφρύνει το φορτίο» των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Εφαρμόζοντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda, η νέα Fabia θα αποκτήσει μια πιο δυναμική και επιβλητική παρουσία έναντι της τωρινής.
Το μελλοντικό Skoda Fabia
SCOOP (6/7/2012)
Μπαίνοντας στην 3η γενιά της, η Fabia θα αναδειχθεί στο μεγάλο πρωταγωνιστή των μοντέλων της Skoda, αφού θα διεκδικήσει μεγαλύτερα μερίδια στην κατηγορία αυτοκινήτων.
Μπορεί η πίστα του ESTORIL να έχει πάψει από το 1996 να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των αγώνων της Formula 1, ωστόσο η ζάντα της TSW που φέρει την ίδια ονομασία, συνεχίζει να εκπλήσσει αυτούς που
την εμπιστεύονται. Η ESTORIL διατίθεται σε διαστάσεις 8x17 και 8x18. 
 Εφαρμόζοντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda, η νέα Fabia θα αποκτήσει μια πιο δυναμική και επιβλητική παρουσία έναντι της τωρινής.
Ζάντα ESTORIL ΖΑΝΤΕΣ
Μπορεί η πίστα του ESTORIL να έχει πάψει από το 1996 να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των αγώνων της Formula 1, ωστόσο η ζάντα της TSW που φέρει την ίδια ονομασία, συνεχίζει να εκπλήσσει αυτούς που την εμπιστεύονται. Η ESTORIL διατίθεται σε διαστάσεις 8x17 και 8x18. .... 
Το SEAT 124 Sport Coupé 1600. Seat: Συμμετοχή στο 2012 Silvretta Classic
ΔΙΕΘΝΗ (6/7/2012)
Αυτή την χρονιά η SEAT συμμετέχει με ένα 124 Sport Coupé 1600 κατασκευασμένο το 1972 το οποίο θα οδηγεί ο Αντιπρόεδρος Παραγωγής της εταιρείας, Dr. Andreas Tostmann.
Χαιρετίζουμε τον 12.000ο φίλο μας στο Facebook! Χαιρετίζουμε τον 12.000ο φίλο μας στο Facebook!
ΕΧΤΡΑ (6/7/2012)
Γιγαντώνεται ημέρα με την ημέρα οι παρέα των φίλων του auto Τρίτη στο Facebook, φτάνοντας ήδη τους 12.000. Και φυσικά συνεχίζουμε...
Nέο πρωτότυπο σύστημα φώτων αναπτύχθηκε, το οποίο εντοπίζει τις σταγόνες της βροχής ή τις χιονονιφάδες και τις «αποφεύγει» έτσι ώστε να αυξήσει την ορατότητα του δρόμου. «Έξυπνα» φώτα που «βλέπουν» μέσα από τη βροχή και το χιόνι
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (6/7/2012)
Ένα νέο πρωτότυπο σύστημα φώτων αναπτύχθηκε, το οποίο εντοπίζει τις σταγόνες της βροχής ή τις χιονονιφάδες και τις «αποφεύγει» έτσι ώστε να αυξήσει την ορατότητα του δρόμου.
Πρώτη εικόνα του Fiat 500X Πρώτη εικόνα του Fiat 500X
ΔΙΕΘΝΗ (5/7/2012)
Μια πρώτη εικόνα του «περιπετειώδους» νέου 500X διέρρευσε στο διαδίκτυο στο πλαίσιο μιας ειδικής παρουσίασης που οργάνωσε η Fiat. Η Crossover έκδοση του Fiat 500 είναι πλέον έτοιμη ή έστω σχεδόν έτοιμη.
Το Peugeot 208 είναι ούτως ή άλλως πολύ φινετσάτο. Η ανοιχτή του έκδοση μοιάζει σωστή πρόκληση (κατασκοπευτική εικόνα). Και κόμπακτ και κάμπριο....Στυλ με λογικό κόστος
SCOOP (4/7/2012)
Μπορεί τα κομπακτ κάμπριο μοντέλα να έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την αγορά, τα επόμενα χρόνια όμως φαίνεται πως θα επανέλθουν και μάλιστα δυναμικά. Ας δούμε τι ετοιμάζουν στην κατεύθυνση αυτή η Peugeot, η Citroen και η VW!
O Aspar ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον χορηγό του, Bankia.
Χωρίς κεντρικό χορηγό ο Aspar
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ (6/7/2012)
Ο Aspar έμεινε χωρίς κεντρικό χορηγό στα μέσα της αγωνιστικής σεζόν, κάτι που οφείλεται στο ότι η Bankia (ισπανική τράπεζα) ανακοίνωσε πτώχευση.
Διανυθέντα χιλιόμετρα: 3.200 Μέση κατανάλωση: 4,8 λίτρα ανά 100 χλμ.
Piaggio MP3 300 Yourban Διαρκείας
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ (6/7/2012)
Μετά τον χαρακτηριστικά κακό καιρό του Μαΐου, οι ζεστές ημέρες του Ιούνη χρησίμευσαν ως αφορμή για την πρώτη ανταμοιβή του Yourban, το οποίο βρέθηκε στην παραλία, χαλαρώνοντας στον ήλιο!
Τα νέα Daelim S3 ανήκουν στην οικογένεια των GT. Εδώ η έκδοση των 125 κ.εκ.
Daelim: Έφτασαν 4 νέα μοντέλα!
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ (6/7/2012)
Δυναμική επανεμφάνιση πραγματοποιεί ο μεγάλος Κορεάτης κατασκευαστής παρουσιάζοντας τα δύο νέα GT scooter, S3, στα 125 και 250 κ.εκ. το ανανεωμένο Besbi αλλά και το νέο Roadwin στα 250 κ.εκ.
Το Adventure 990, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006 προς αντικατάσταση του 950.
KTM 990 Adventure
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ (6/7/2012)
Αυτό, που κάνει την αυστριακή μοτοσικλέτα να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι, μπορεί να κινηθεί και στα δύο τερέν με την ίδια ευκολία προσφέροντας στον αναβάτη της πέρα από ασφάλεια και διασκέδαση.
Ο νέος 6κύλινδρος –σε σειρά- D13 της Volvo Trucks που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6 θα είναι διαθέσιμος από την άνοιξη του 2013. Από το 2013 και η Volvo με Euro6
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (5/7/2012)
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε και επίσημα η Volvo Trucks, από την άνοιξη του 2013 θα προσφέρει τον D13 κινητήρα των 460 ίππων και σε έκδοση που καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων της Euro5.
Μέσα στο καλοκαίρι, η Nissan θα λανσάρει στις διάφορες αγορές της ΕΕ μια νέα βασίκή έκδοση του Navara με πληρέστατο εξοπλισμό και κινητήρα 144 ίππων. Νέα «entry-level» έκδοση του Navara
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (5/7/2012)
Μια νέα αρχική έκδοση του Navara αναμένεται να λανσάρει μέσα στο καλοκαίρι η Nissan στις διάφορες αγορές της ΕΕ σε μια προσπάθεια να προσφέρει αποδοτικότερες λύσεις εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Gadgets: Eton Scorpion Gadgets: Eton Scorpion
ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ (6/7/2012)
Το εντυπωσιακό Eton Scorpion έχει προβλέψει για τα πάντα: μουσική, φωτισμό, άνοιγμα μπουκαλιών, φόρτιση κινητών και άλλα πολλά ενώ βρίσκεστε εν κινήσει!
Φέτος πάμε Σίφνο κε μοναδικές εκπτώσεις Πάμε Σίφνο με εκπτώσεις έως 70%!
about ΘΕΣ/ΚΗ (4/7/2012)
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου δημιούργησε εκπτωτική κάρτα μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών για όλη την καλοκαιρινή περίοδο από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2012.
Πάμε Εκδρομές
Οι καλύτεροι προορισμοί για ΕΚΔΡΟΜΕΣ όλο το χρόνο. Κορυφαίες παραλίες, διαδρομές για 4x4 στο βουνό, περιπλανήσεις σε άγνωστα μέρη, αρχαιολογικές εξερευνήσεις, δημοφιλείς προορισμοί, η ιδανική διαμονή.


  © 2012 autotriti.gr  
  Το newsletter Autotriti αποστέλλεται καθημερινά στους 58.000 συνδρομητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

On line press by hm365

Hellas Magazine on line

Αλλες Σελιδες

Εχεί και Άλλους...

www.elafile.net

μας βλεπουν από ...

Free counters!

ενδιαφερον;;;