Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι ΝΙΚΗΤΕΣ του διαγωνισμού «ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΝΗ»

Ένας από τους καλύτερους κινητήρες στα μεσαία street. Ροπή χαμηλά, δύναμη ψηλά, λογική κατανάλωση και ένα μοναδικό soundtrack κάθε φορά που ανοίγει το γκάζι.   MTX: Triumph Street Triple 675-Γυμνή δύναμη!  
ΜΤΧ: (27/7/2012)
H βρετανική τρικύλινδρη street ήταν μία μοτοσικλέτα που δεν έτυχε της αναγνώρισης που της άξιζε από το ελληνικό κοινό. Μπορεί όμως να πάρει πίσω το αίμα της ως μεταχειρισμένη...
Eίναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Nicky Hayden θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Ducati στη Laguna.   Παραμένει ο Hayden στην Ducati  
MOTO GP: (27/7/2012)
Ακόμα δεν «έπεσαν» οι υπογραφές, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Nicky Hayden θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Ducati στη Laguna.
Τα 3 ξεχωριστά κράνη που κέρδισαν οι τυχεροί του διαγωνισμού!   Οι ΝΙΚΗΤΕΣ του διαγωνισμού «ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΝΗ»  
ΔΙΑΦΟΡΑ: (27/7/2012)
Μετά από χιλιάδες συμμεροχές σχετικά με τον διαγωνισμό «ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΝΗ» που διεξήχθη από τις 27 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου μέσω της σελίδας του Moto Τρίτη στο Facebook έχουμε τους παρακάτω 3 νικητές...
Wind
Η WIND σας βγάζει έξω!
To F2G, σε συνεργασία με το About Θεσσαλονίκη, σας χαρίζουν προσκλήσεις για ξεχωριστά θεάματα και events της Θεσσαλονίκης, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Σπουδάστε στην ειδικότητα της αρεσκείας σας, μέσω της μεγάλης προσφοράς του περιοδικού Auto Τρίτη.
  ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ αξίας 10.000 ευρώ στο Auto Τρίτη!  
ΔΙΑΦΟΡΑ: (27/7/2012)
Ενημερωθείτε τώρα για τη νέα μεγάλη εκπαιδευτική προσφορά του Auto Τρίτη, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε 6 υποτροφίες για τις σπουδές της αρεσκείας σας.
X-Lite X-802 bluster 39. Αποτέλεσμα συνεργασίας με κορυφαίους αγωνιζόμενους των παγκοσμίων πρωταθλημάτων ταχύτητας.

Full face κράνος από Fiber-Kevlar με αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική ζελατίνα που παρέχει προστασία από τις ακτίνες UV.

Προσφέρει πλήρες σύστημα αερισμού τεσσάρων σημείων.

Διαθέτει αφαιρούμενη επένδυση και μάγουλα τεχνολογίας Clima Comfort και κλείσιμο με D-Ring.

Συνοδεύεται από Breath Deflector, Wind Protector και θήκη μεταφοράς. Σπουδάστε στην ειδικότητα της αρεσκείας σας, μέσω της μεγάλης προσφοράς του περιοδικού Auto Τρίτη.
The full face choice.....with racing DNA! ΚΡΑΝΗ
X-Lite X-802 bluster 39. Αποτέλεσμα συνεργασίας με κορυφαίους αγωνιζόμενους των παγκοσμίων πρωταθλημάτων ταχύτητας. Full face κράνος από Fiber-Kevlar με αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική ζελατίνα που παρέχει προστασία από τις ακτίνες UV. Προσφέρει πλήρες σύστημα αερισμού τεσσ... 
5 είναι συνολικά οι κατηγορίες των λιπαντικών.   Οι κατηγορίες των λιπαντικών  
ΔΙΑΦΟΡΑ: (27/7/2012)
Υπάρχουν πέντε κατηγορίες λιπαντικών, που αναλόγως με τον κινητήρα και τον τύπο μοτοσικλέτας που διαθέτει κανείς επιλέγει το συγκεκριμένο τύπο λιπαντικών.
Scooter Festival -Athens 2012: Ανάμεσα στους χορηγούς της διοργάνωσης είναι και το Moto Τρίτη.   Scooter Festival -Athens 2012 με τη χορηγία του Moto Τρίτη!  
ΔΙΑΦΟΡΑ: (25/7/2012)
Η Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ, ανακοινώνει τη διοργάνωση του Scooter Festival -Athens 2012, το οποίο θα λάβει χώρα στις 6-8 Οκτωβρίου 2012 στον χώρο της «Τεχνόπολις».
Η ΚΤΜ ανακοίνωσε αύξηση στις πωλήσεις της, με το Duke 200 να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία.   Αύξηση 36% στις πωλήσεις της ΚΤΜ  
ΔΙΕΘΝΗ: (26/7/2012)
Περισσότερες από 50.000 μοτοσικλέτες πούλησε η ΚΤΜ παγκοσμίως κατά το 1o εξάμηνο του 2012, ενώ οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 36%, σε σχέση με πέρσι.
Wind
Πάμε Εκδρομές
Οι καλύτεροι προορισμοί για ΕΚΔΡΟΜΕΣ όλο το χρόνο. Κορυφαίες παραλίες, διαδρομές για 4x4 στο βουνό, περιπλανήσεις σε άγνωστα μέρη, αρχαιολογικές εξερευνήσεις, δημοφιλείς προορισμοί, η ιδανική διαμονή.
Πάνω στη σέλα του Address θα κινηθείτε με ασφάλεια και ταχύτητα στους δρόμους της πόλης χάρη στις μαζεμένες διαστάσεις και τη φιλικότητα που το διακρίνει.   Suzuki Address: Στα κορυφαία του είδους  
ΜΤΧ: (19/7/2012)
Τo Address 125, συνδυάζει όλα τα προτερήματά των παπιών, με τη γνωστή υψηλή ποιότητα κατασκευής της ιαπωνικής εταιρείας αλλά και μία φρέσκια εμφάνιση που κρατά στο πέρασμα του χρόνου.
Ο Nicolas Petit σχεδίασε το BMW R12, ένα σύγχρονου σχεδιασμού café racer.   BMW R12 από τον Nicolas Petit  
ΔΙΕΘΝΗ: (19/7/2012)
Ο γνωστός σχεδιαστής Nicolas Petit προτείνει, μέσω ενός εντυπωσιακά απλού σχεδίου, το BMW R12, ένα café racer που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στην γκάμα της BMW.
Η ζούγκλα της πόλης είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους οδηγούς μοτοσικλέτας. Με το παντελόνι City 2 Denim θα είστε άρτια προετοιμασμένοι και πάντα στη μόδα χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε τα απαραίτητα προστατευτικά
στοιχεία. 
Μ αυτό το άνετο παντελόνι μοτοσικλέτας σε στιλ blue jeans μπορείτε να εμφανιστείτε παντού.
 Ο Nicolas Petit σχεδίασε το BMW R12, ένα σύγχρονου σχεδιασμού café racer. BMW City 2 Denim ΕΝΔΥΣΗ
Η ζούγκλα της πόλης είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους οδηγούς μοτοσικλέτας. Με το παντελόνι City 2 Denim θα είστε άρτια προετοιμασμένοι και πάντα στη μόδα χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε τα απαραίτητα προστατευτικά στοιχεία. Μ αυτό το άνετο παντελόνι μοτοσικλέτας σε στιλ... 
Tο Serres Rally 2012 αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Cross Country Rally Raid.   Τέλη Αυγούστου το Serres Rally 2012!  
ΕΙΔΗΣΕΙΣ: (18/7/2012)
Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς, άρχισε! Το διεθνές Serres Rally 2012 θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και σε πέντε ημέρες που θα διαρκέσει θα καλύψει 1.400 χιλιόμετρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

On line press by hm365

Hellas Magazine on line

Αλλες Σελιδες

Εχεί και Άλλους...

www.elafile.net

μας βλεπουν από ...

Free counters!

ενδιαφερον;;;